PALAUTUSOIKEUS 14 päivää!!
TURVALLINEN kuljetus rahtivakuutuksella!
Nahkakalusteiden hoito
Yksinkertaiset kotikonstit, jotka pitävät nahkakalusteet ajattoman kauniina!

NAHKAKALUSTEET

Nahkakalusteet tuovat luksusta mihin tahansa sisustukseen ja oikeilla hoitomenetelmillä ne säilyttävät kauneutensa vuosiksi. Mutta kuinka huolehtia nahan sohvista ja nojatuoleista, jotta ne pysyisivät pehmeinä, puhtaina ja houkuttelevina? Tässä on joitakin kotona toteutettavia yksinkertaisia vinkkejä, jotka auttavat hoitamaan nahkakalusteita kuin ammattilainen.


1. Säännöllinen puhdistaminen pölynimurilla 


Aloita pölynimurilla. Käytä pehmeää harjasuutinta imemään pölyä ja likaa huonekalujen pinnoilta ja raoista. Tämä on hellävarainen ja tehokas tapa, joka auttaa estämään lian tarttumista nahkaan.

Odoo • Text and Image

2. Puhdistaminen kostealla liinalla


Pölyn poistamisen jälkeen pyyhi huonekaluja säännöllisesti kostealla liinalla. Vältä liiallista vettä – nahka on kuin iho, se ei pidä liiasta kosteudesta. Käytä puhdasta, pehmeää ja kevyesti kosteaa liinaa poistaaksesi tahroja tai likaa pinnalta.

Odoo • Text and Image

3. Kotitekoinen puhdistusseos

Sekoita hellävarainen kotitekoinen puhdistusliuos: muutama tippa pesuainetta sekoitettuna lämpimään veteen. Kasta liina liuokseen, väännä se hyvin ja pyyhi huonekalujen pintoja varovasti. Huuhtele liina poistaaksesi pesuaineen jäämät.

Odoo • Text and Image

4. Kosteutus ja suojaus

Puhdistuksen jälkeen on tärkeää kosteuttaa nahkaa. Käytä tähän tarkoitukseen erityistä nahkahoitotuotetta tai valmista seos itse: sekoita muutama tippa luonnollista öljyä (esim. jojoba- tai kookosöljyä) veteen. Levitä seos pehmeällä liinalla tai sienellä estääksesi nahan kuivumisen ja halkeilun.

Odoo • Text and Image

5. Nopea toiminta likaantumisen sattuessa


Jos jotain päätyy huonekaluille vahingossa, toimi nopeasti. Puhdista aine heti, ettei se ehdi imeytyä nahkaan. Taputtele varovasti, älä hankaa, jotta estäisit tahran leviämisen.

Odoo • Text and Image

6. Vältä suoraa auringonvaloa ja lämmityslaitteiden liiallista läheisyyttä

Nahka on herkkä materiaali, joka voi haalistua auringonvalossa tai kuivua ja halkeilla lämmityslaitteiden lähellä. Aseta nahkakalusteesi niin, että se on suojattu suoralta auringonvalolta ja liialliselta lämmöltä.

Odoo • Text and Image

Käyttämällä näitä yksinkertaisia, mutta tehokkaita kotihoitomenetelmiä, säilytät nahkahuonekalujesi kauneuden ja mukavuuden pitkäksi aikaa. Muista, että säännöllinen huolto ja hellävarainen käsittely ovat avain, joka takaa, että nahkakalusteesi pysyvät ajattoman tyylikkäinä ja houkuttelevina!

Kirjaudu sisään jätä palautetta
10 helppoa konstia, miten arvioida antiikkia ja sen arvoa!
Selvitä, kuinka paljon on Sinun kotona arvokasta historiaa?