PALAUTUSOIKEUS 14 päivää!!
TURVALLINEN kuljetus rahtivakuutuksella!
Ideoita pienen kodin sisustamiseen
Hyvä tietää!


Pienet kodit, joissa on pienet sähkö-, vesi- ja lämmityslaskut ovat jo jonkin aikaa keränneet huoimiota. Toisaalta saattaa olla pienen kodin sisustaminen kunnon pala purtavaksi. Kerromme sinulle pari sisustus vinkkiä, joilla saat pienen kotisi näyttämään isommalta ja kauniilta



1. ​Värjää seinät vaaleiksi

Vaaleat seinät antavat visuaalisesti enemmän tilaa huoneeseen. Kotisi tuntuu isommalta ja valoisammalta. Jos valkoiset seinät eivät ole mieluisat, suosittelemme kokeilemaan toisia vaaleita sävyjä (vaaleansininen, beige jne).



2. Valitse kalusto, jossa on kapeat jalat

Jotta tuntuisi, että huoneessa on paljon tilaa, kannattaa välttää kalusteita, joissa ei ole jalkoja ollenkaan. Suosi kalusteita, joissa on kapeat jalat, sillä nei ei aiheuta huoneessa visuaalista epätasapainoa.



3. Käytä seinätilaa

Koska lattiatila on pienissä asunnoissa rajoitettu, kannattaa ottaa käyttöön myös seinät. Seinille kiinnitetyt hyllyt auttavat säästää tilaa lattialta.



4. Ota käyttöön peilit  

Oikein sijoitetut peilit auttavat heijastamaan valoa ja antavat säihkettä huoneeseen. Löydä kodista valoisin paikka ja laita sinne peili.



5. Sijoita tavarat fiksusti

Jos pienessä tilassa on paljon tavaroita, saattaa koko huone tuntua kaoottiselta. Välttääksesi sekamelskaa, valitse pari pääelementtiä, jotka pidät esillä ja lopud piilota kaappeihin.

Pienien tilojen sisustuksessa toimii parhaiten sinne mittatilaustyönä tehdyt kalusteet. Mutta jos sellaista kulutusta ette halua tai pysty tekemään, ei auta muu kuin sisustaa asunto mahdollisimman vähillä ja tilaa säästäviä kalusteilla.

Seuraavaksi pari vinkkiä ja esimerkkiä  👇

1. Koita elää sen mukaan, että niin vähän kuin mahdollista ja niin paljon kuin tarpeellista. Hanki huoneeseen vain niitä tavaroita, joita oikeasti käytät.

2. Vältä painavia verhoja ikkunoiden edessä. Valitse mieluummin rullaverho tai roomalainen verho.

3. Valitse huoneeseen monitoimisia ja kasattavia kalusteita.

4. Käytä neliömetrien sijaan kuutiometrejä myös silloin, kun huoneen korkeus ei ylitä tavallista korkeusta. Seiniin voi halutessa kiinnittää hyllyjä ja ripustaa kokoon taitettavia tuoleja.

5. Massiiviset kaapit tekevät tilasta tunkkaisen. Sen sijaan voit valita huoneeseen vaaterekin tai sohvan/sängyn alle käyvät työnnettävät säilytyslaatikot.

Koottavat tuolit

Hyvä valinta pieneen tilaan - kevyet, koottavat ja niitä voi ripustaa seinälle.

Odoo • Text and Image

Pöytä yhdistelmät

Pöytä yhdistelmät voi työntää toistensa alle ja ne ottavat vähän tilaa.

Odoo • Text and Image

Seinähyllyt

Seinille kiinnitettävät hyllyt säästävät lattiatilaa.

Odoo • Text and Image

Klaffipöydät

Koottavasta pöydästä saa pienellä vaivalla hetkessä isomman pöydän.

Odoo • Text and Image

Iloista sisustamista!

Jätä meille palautetta, kiitos!
Oliko artikkeli hyödyllinen? 

Mistä haluaisit vielä lukea? 

Jaa kanssamme kuvia kokeiluistasi!

Kirjaudu sisään jätä palautetta
Puu- tai laminaatti kalusto - kumpi kannattaa valita?
Lue kaikesta enemmän